Man overleden na val van grote hoogte op bouwterrein in Den Bosch

Woensdag is een man overleden na een val van grote hoogte van een pand op het bouwterrein aan de Vijverlaan in Den Bosch. De agenten waren ter plaatse, omdat zij een melding kregen van een mogelijke inbraak.

De politie Oost-Brabant stelde rond 21:00 uur een onderzoek in en doorzochten het terrein en het pand. Op enig moment viel een man, nog voordat de agenten iemand hadden gevonden, vanaf grote hoogte vanuit het pand naar beneden. Hij overleed ter plekke.

Hoe het slachtoffer is gevallen, wie hij is en wat hij op het terrein deed is nog onbekend en wordt onderzocht. Op Twitter laat de politie weten dat het incident grote impact heeft op de agenten die ter plaatse waren en getuige waren van de fatale val. Voor hen is opvang door het Team Collegiale Ondersteuning beschikbaar.

De politie laat donderdagochtend weten dat uit het onderzoek is gebleken dat het om zelfdoding gaat. "De identiteit is bekend en wij hebben de nabestaande op de hoogte gebracht van dit vreselijk nieuws", aldus een woordvoerder. 

Praten over denken aan zelfdoding helpt en is mogelijk via de landelijke hulplijn 113: www.113.nl of telefonisch 0900-0113.