advertentie Banner Trined

Update: 48-jarige Rosmalenaar raakt gewond bij steekincident in Den Bosch, verdachte is aangehouden

Bij een steekincident in het centrum van Den Bosch is zaterdagnacht een 48-jarige man uit Rosmalen gewond geraakt en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De mogelijke dader, een 33-jarige man uit hetzelfde dorp, is inmiddels aangehouden.

Volgens getuigen zou er rond 01.00 uur een conflict zijn ontstaan tussen twee mannen in een horecagelegenheid aan de Torenstraat. Daarbij werd de Rosmalenaar met een mes gestoken en raakte hij gewond aan het bovenlichaam. Het slachtoffer wist op eigen kracht nog de Hinthamerstraat te bereiken en heeft daar alarm kunnen slaan. Politie en ambulance kwamen ter plaatse en de man is vanuit daar met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Enige tijd later is na het bekijken van camerabeelden en het horen van getuigen is in de straat Klokkendiep een mogelijke verdachte aangehouden. Het gaat om een 33-jarige man  uit Rosmalen. Getuigen zouden ook gezien hebben dat de verdachte het mes in een put zou hebben gegooid. De politie is daar gaan zoeken en heeft een mes gevonden. Het mes wordt grondig bekeken voor sporenonderzoek. 

De Hinthamerstraat was ter hoogte van de shoarmazaak enige tijd afgesloten met linten vanwege politieonderzoek.  Over de oorzaak van de ruzie is volgens de politie nog niets bekend.