Medewerkster tankstation vastgebonden in magazijn

De shopmedewerkster van het BP-tankstation in Veghel waar zaterdagavond een overval was, is door de dader vastgebonden in het magazijn. Ze raakte niet gewond. 

Ze was rond 20.45 uur buiten aan het werk toen ze plots van achteren werd vastgegrepen door de overvaller. Die trok haar mee naar het opslaghok van de winkel bij het pompstation. ''De dader bond haar vast, roofde enkele kasten leeg, pakte geld uit de kassalade en ging er daarna vandoor'', zegt de politie.  

Camerabeelden
De hele overval duurde een kwartier. ''Toen de medewerkster zich wist te bevrijden belde ze de politie. Agenten zijn inmiddels een uitgebreid onderzoek gestart. De technische recherche deed sporenonderzoek en er is gekeken of er mogelijk bruikbare camerabeelden zijn.''

Tekst gaat verder onder de foto:

Zaterdagavond is ook de politiehelikopter ingezet om in de omgeving uit te kijken naar de dader. Dat heeft nog geen direct resultaat opgeleverd.

Roze broek
De dader droeg een opvallende roze broek onder zijn donkere kleding, zoals te zien is op de vrijgegeven foto's door de politie. Verder droeg de dader donkere schoenen, een zwarte jas met capuchon en zwarte handschoenen.Ook is te zien dat de tas die de overvaller bij zich droeg goed gevuld was.  

Man of vrouw?
Het is onbekend of de overvaller een man of vrouw is. De dader vluchtte te voet vanaf de benzinepomp in de richting van Uden. Op het moment van de overval was het behoorlijk druk met verkeer op de weg bij de benzinepomp. ''Mogelijk dat één van de automobilisten de dader voor of na de overval heeft gezien.'' 

advertentie <p>Banner ssc helftheuvel</p>

Lees ook deze artikelen