D66 kiest opnieuw voor Van der Geld als lijsttrekker bij gemeenteraadsverkiezingen in Den Bosch

De leden van de Bossche afdeling van D66 hebben Mike van der Geld gekozen tot lijsttrekker van die partij. In 2018 was Van der Geld ook al lijsttrekker. Op dit moment is hij wethouder van Duurzaamheid, leefomgeving & cultuur in Den Bosch. Op 16 maart 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats.

Een ruime meerderheid stemde op Van der Geld als lijsttrekker. Hij wil met verschillende thema’s aan de gang aan. “Met uitdagingen die schreeuwen om toekomstgerichte oplossingen heb ik er ontzettend veel zin in om opnieuw lijsttrekker te zijn voor D66. Het woningtekort, de klimaatcrisis en de gevolgen van de coronacrisis vragen om progressieve en constructieve politiek waar ik graag vorm en inhoud aan geef.”

Partijvoorzitter Marieke van Lieshout is ook verheugd met de keuze voor Van der Geld. ““Met Van der Geld hebben we een sterke kandidaat in huis met wie we de verkiezingen vol vertrouwen ingaan. Mike heeft D66 in een centrale positie in de Bossche politiek gebracht. Het is en blijft onze ambitie om de stad in beweging te houden.”