Musicalactrices willen Londen veroveren

Michelle Geurts en Evelien Goverde gaan een internationaal avontuur aan. De dames starten in september een eenjarige musicalopleiding in Londen.

"Dit is iets dat al langere tijd op mijn bucketlist staat", vertelt de 21-jarige Ossenaar, die al in meerdere musicals de hoofdrol speelde. "Het aanbod kwam nu, dus dit was het perfecte moment."

Samen met Goverde deed de winnares van Guts & Glory 2018 mee aan de London College of Music-week. Een docent Engels stelde voor om een keer auditie te doen voor de Musical Intensive-opleiding in Londen. Met succes. Tot hun grote verbazing werden ze uitgekozen. "Ik kan dus meer dan ik soms denk", geeft Goverde aan.

Hard werken
De 23-jarige inwoner van Ravenstein verwacht dat het flink hard werken wordt. "Ik hoop dat ik er meer zelfvertrouwen door krijg bij toekomstige audities."

Londen is de stad, die mijn hart heeft gestolen

Michelle Geurts

De dames willen heel graag samen in een appartementje, maar hun zoektocht is vooralsnog niet succesvol. "Londen is de stad, die mijn hart heeft gestolen", praat Geurts positief over haar toekomstige woonplaats.

Crowdfunding
Voor het prijzige avontuur zijn de dames een crowdfunding gestart. Geurts heeft al 1700 euro opgehaald, Goverde zit op 1300 euro. "Gaan doen we sowieso."

advertentie <p>Banner Trined 0719</p>

Lees ook deze artikelen