advertentie Banner SNLR.nl

Muze Misse 2018: âWe zijn er helemaal klaar voorâ

OSS â Nog een paar dagen en dan gaan in het Jan Cunenpark in Oss weer duizenden voetjes van de vloer tijdens het muziekfestival Muze Misse. Vandaag werd gestart met de opbouw van alweer de twaalfde editie van het festival. âAlles loopt helemaal volgens planningâ, aldus organisator Penny Klamer.

Dit jaar staan namen als Golden Earring, Sevn Alias, The Kik en Tino Martin op de Osse planken. Het festival, dat zondag wordt gehouden, is bijna uitverkocht. Wat het festival zo populair maakt, weet Klamer wel. âWe hebben elk jaar een heel gevarieerd programma. We willen echt voor ieder wat wils en gelukkig lukt dat ook steeds.â

Zomerse temperaturen
Waar het vorig jaar rond het begin van de avond al flink afkoelde, lijkt daar dit jaar totaal geen sprake van te zijn. Zoals het er nu naar uitziet, wordt zondag de warmste dag van de week met tropische temperaturen rond de 30 graden. âHier zijn wij super blij mee; dit kan gewoon niet beterâ, aldus Klamer.

Muze Misse 2019

Ook al is Muze Misse 2018 nog niet eens begonnen, de organisatie is nu al bezig met de dertiende editie. âNatuurlijk hebben we wensen, maar dat blijft uiteraard nog geheim. Ik ga pas praten over grote namen, als ze ook echt zijn vastgelegd" vertelt Klamer.

Compilatie op Dtv
Een compilatie van Muze Misse 2018 is volgende week in twee delen te zien op Dtv.