advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Muze Misse 2021 wordt ‘feest, verdriet en liefde’

Muze Misse keert in 2021 terug als tweedaags festival. Door corona met een lach en een traan.

Het eendaags festival kan aankomend weekend niet doorgaan vanwege coronamaatregelen, maar achter de schermen werkt de organisatie aan een festival dat in 2021 twee dagen duurt. “Volgend jaar is het 15 jaar Muze Misse dus we waren al van plan om er iets moois van te maken”, vertelt Penny Klamer.

Tekst loopt door onder video


Muze Misse wordt volgend jaar niet alleen maar mooi, want door alle coronaperikelen is er ook ruimte voor emotie. “Er komt een grote herinnering aan alle mensen die persoonlijk leed hebben gehad door corona. We willen aandacht besteden aan het verlies”, vertelt Klamer, die zelf haar echtgenoot verloor door COVID-19. Op welke manier Muze Misse aandacht schenkt aan corona is nog niet  bekend. 

Voor dit jaar verkocht de organisatie 1500 kaarten via de voorverkoop. Wie al een kaartje heeft, is volgend jaar twee dagen welkom op het festival. Tim Akkerman, Barrelhouse en My Baby stonden voor deze editie op het programma en schuiven mee door naar Muze Misse 2021. Het festival is volgend jaar op zaterdag 3 en zondag 4 juli.