Muze Misse: extra kinderpodium en twee geheime artiesten

Festival Muze Misse begint vorm te krijgen met een extra podium voor kinderen, en twee artiesten van wie de namen nog geheim moeten blijven.

De komende editie zijn er niet twee maar drie podia te bewonderen op het Osse muziekfestival Muze Misse. De jongste bezoekers krijgen namelijk een eigen 'stage'. Kinderen die op dit podium willen optreden kunnen zich vanaf deze week opgeven bij de organisatie. Een jury gaat dan beoordelen of de performance goed genoeg is voor het festival.

Wie wil weten welke grote artiesten Muze Misse dit jaar geboekt heeft, moet nog even geduld hebben. De organisatie houdt haar mond hierover dicht op last van een ander festival: Paaspop in Schijndel. Paaspop is bang dat bezoekers gaan overlopen naar Oss als de line-up bekend wordt gemaakt.  Penny Klamer: "Als de bezoekers weten dat bij ons bijna dezelfde artiesten te zien zijn als bij Paaspop, maar dan voor 17,50 in plaats van 80 euro, dan heb je wel het risico dat ze gaan kiezen voor Oss."

Dat wordt dus de website van Paaspop in de gaten houden als je wil weten wie er gaan optreden in Oss. Maar nog een vraag. Waarom luistert Muze Misse eigenlijk naar dit festival? "Als ik mijn mond voorbij praat dan krijg ik een boete," zegt Penny Klamer. "Dus dat ga ik echt niet doen."

advertentie

Lees ook deze artikelen