advertentie Banner SNLR.nl

Muze Misse niet bang van grove praat op festival

Muze Misse heeft het populaire duo Stefan & Sean opgetrommeld voor de jongste festivalgangers. Dat de twee seksistische liedjes zingen en weinig subtiele taal uitslaan is geen probleem voor de organisatie.

Een trots persbericht over de laatste boeking van Muze Misse, het muziekevenement dat ieder jaar in het Jan Cunenpark wordt gehouden. "Om het voor de kids extra gezellig te maken, trommelen we dit jaar Stefan & Sean op om op 5 juli het Jan Cunenpark in Oss op stelten te zetten." Het duo is bekend van filmpjes op Youtube en Instagram en is nu ook in de muziekindustrie aan het doorbreken met de hits 'Potentie' en ''Frikandel Speciaal'. Het eerste nummer was al goed voor tien miljoen streams op Youtube en Spotify.

De twee hebben hun populariteit deels te danken aan seksistische onderwerpen en weinig subtiel taalgebruik. De videoclip van de hit Potentie laat Stefan & Sean zien in een weiland, die zingen over hun plannen om uit te gaan. "Me penis goed gewassen / Het smegma is eraf / En ik weet het al weer zeker / Er word iemand volgeblaft".

Penny Klamer van Muze Misse is blij met de artiesten, die misschien wel dankzij dit taalgebruik zo razend populair zijn bij het jongere publiek. Wel heeft ze een nauwkeurige afweging gemaakt voordat ze het populaire duo definitief boekte. "Ik heb aan een groot aantal ouders op verschillende lagere scholen in het land gevraagd: kan dit nou, of niet? Bijna allemaal zeiden ze: de teksten zijn misschien niet ideaal, maar die kinderen vinden het geweldig."

Kinderen tot 12 jaar mogen voor het speciale tarief van 2,50 naar het festival. Binnenkort maakt de organisatie ook de andere twee bands bekend die op 5 juli in Oss gaan optreden.