advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Na 91 jaar geen Hutten meer aan de leiding bij Hutten

Drees Peter van den Bosch is per 1 januari algemeen directeur van het Veghelse cateringsbedrijf Hutten. Hiermee staat er voor het eerst sinds 1929 geen Hutten meer aan de leiding van het familiebedrijf.

Algemeen directeur Bob Hutten gaf de leiding twee jaar geleden al over op het directieteam, dat verschillende taken, verantwoordelijkheden en mandaten overnam van Hutten. De ruimte die overbleef kon niet door de familie Hutten zelf worden ingevuld en blijft een vierde generatie voorlopig uit. Beide dochters van Hutten studeren nog. 

En zo kwam Van den Bosch in beeld. "Uiteindelijk heb ik voor hem gekozen vanwege zijn kwaliteiten om visie om te zetten in strategie en de gedeelde waarden die hij als mens nastreeft op het gebied van mens en natuur", aldus Hutten. De aankomende algemeen directeur is niet nieuw bij Hutten. Sinds september 2019 is hij al werkzaam bij het bedrijf als innovatiemanager. Ook kennen Van den Bosch en Bob Hutten elkaar al langer.

Het bedrijf Hutten begon in 1929 toen Jan Hutten een bakkerij opende. Zoon Piet begon vervolgens met restaurants, waarna het Veghelse bedrijf onder leiding van Bob uitgroeide tot landelijke dienstverlener.