advertentie Banner SNLR.nl

Na lange onderhandeling is Cas Peters TOP-spits

Cas Peters speelt de komende twee seizoenen bij TOP Oss. De club was de hele zomer bezig om de 26-jarige Twent aan te trekken.

Peters speelde 1 duel in de Eredivisie, vorig jaar augustus, namens FC Emmen. Aan het eind van die zomer vertrok de aanvaller naar FC Volendam. Daar kwam hij 27 keer in actie, waarin hij 7 doelpunten maakte. Peters kan op alle posities voorin uit de voeten.

Geen gemakkelijk traject
Technisch directeur Peter Bijvelds en Peters kwamen eind mei met elkaar in contact op de bruiloft van Lion Kaak. De middenvelder van TOP is een van de beste vrienden van de Twentse voetballer. Van begin af aan zagen Bijvelds en Peters een samenwerking wel zitten. “Cas wilde graag naar Oss komen, maar we wisten dat het geen gemakkelijk traject zou zijn”, kijkt de directeur terug. “Maar waar een wil is, is een weg. Ik ben blij dat het gelukt is.”

Plekje voorin beloofd
Komende maandag sluit de spits zich aan bij de groep. "Bijvelds heeft mij een plekje voorin beloofd", grapt Peters. "Zonder dollen, ik ga naar Oss om het plezier in het spelletje terug te vinden."

Vrijdagavond won TOP Oss de eerste wedstrijd van het seizoen met 2-1 van Jong Ajax.