advertentie Banner SNLR.nl

Na mindere fase wint waterpoloclub Arethusa weer

De waterpoloërs van Arethusa hebben voor het eerst dit seizoen een zondagse wedstrijd gewonnen. In Weert werd het tegen ZPC de Rog 13-18.

Het team van Wouter Daandels had een lastige periode met enkele verloren wedstrijden. Na de wedstrijd van zondagavond staat het Osse team op de zevende plaats in de derde divisie. 

De Ossenaren konden een eerste voorsprong pakken. Door twee doelpunten van aanvoerder Brian van Breda ging Arethusa met een voorsprong de pauze in. Na de rust werd er door beide ploegen veel gescoord. De Rog kon zelfs even op gelijke hoogte komen. Maar Luuk van den Bersselaar zorgde ervoor dat Arethusa toch met een marge van twee doelpunten de laatste periode in kon gaan. De overwinning werd in deze periode niet meer uit handen gegeven. Het verschil werd nog even slechts één goal, maar daarna maakten de speler uit Oss het verschil. Met doelpunten van Van den Bersselaar, Van Breda, Arthur Stolk, Hans Willemsen en Roel de Weerd werd er uiteindelijk ruim gewonnen.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen V.Z.V Njord op het programma. De Veldhovense ploeg bezet de derde plaats. Daarna zijn er voor de winterstop nog twee wedstrijden.