advertentie Banner SNLR.nl

Neemt de Udense musical afscheid van de gemeente Uden?

Als het aan burgemeester Henk Hellegers ligt komt de zevende editie van de Udense musical in het teken te staan van het ‘afscheid van Uden’.

De stichting die de musical organiseert had afgelopen week een overleg met de burgemeester waarin de musical besproken werd. Hellegers had namelijk al eerder aangegeven een aardig thema in gedachte te hebben. Volgens hem zou ‘Welkom gemeente Maashorst’ of het afscheid van de gemeente Uden een prima thema zijn voor de musical in 2021 en kan het wellicht voortgezet worden in Landerd.

Volgens Stichting Udense Musical staan de eerste plannen voor de musical in de steiger, maar is het nog niet definitief dat er een nieuwe musical komt. “Willen we een nieuwe musical gaan organiseren maar dat kost natuurlijk veel geld. Daarvoor hebben we nog veel sponsoren nodig”.

Herindeling
Over enkele weken, als de gemeenteraad zich hebben uitgesproken over de herindeling, krijgt het gesprek een vervolg. Stichting Udense Musical geeft aan in een premature fase te zitten maar dat er wel veel ideeën overeenkomen.