Nieuw meldpunt voor klachten en oplossingen verkeersproblematiek Maasdijk

De SP vindt dat de gemeente Oss te weinig doet om de verkeersproblematiek op en om de Osse Maasdijk in beeld te krijgen en start daarom met een punt voor inwoners waar zij hun klachten en ideeën kunnen melden.

De SP zou klachten hebben gekregen van inwoners over uiteenlopende onderwerpen zoals geluidsoverlast van gemotoriseerd verkeer, klachten van fietsers over grote aantallen motoren en klachten over het rijgedrag van automobilisten die te hard en onveilig rijden. Volgens de politieke partij voelen inwoners zich niet gehoord of serieus genomen door de gemeente Oss.

“Wij vinden dat de Osse inwoners van de het gebied rond de Maasdijk veel kennis en ervaring hebben over de verkeersproblemen in hun directe woonomgeving. En we willen via het meldpunt deze inwoners oproepen hun klachten en hun ideeën over oplossingen te melden”, aldus de SP.

De Osse partij wil deze klachten en ideeën voor oplossingen bundelen richting het Osse gemeentebestuur. Het meldpunt is te bereiken op de website van de SP-afdeling Oss: oss.sp.nl.