Nieuw programma ‘Kijk op corona’

Vanaf vandaag maken DTV Den Bosch en de MediaMannen in samenwerking met de gemeente ’s-Hertogenbosch dagelijks een gezamenlijk informatief programma rond de coronacrisis.

Laatste updates vanuit de gemeente met heldere informatie, aangevuld met reportages over de impact op de samenleving en het overige nieuws van de afgelopen dag. Het programma zal in elk geval tot begin april te zien zijn. Tot die tijd vervalt de reguliere nieuwsuitzending van Dtv Den Bosch. 

Het programma wordt opgenomen in de studio van de MediaMannen en door Theo Verbruggen gepresenteerd. Het wordt na 19.00 uur uitgezonden op Dtv Den Bosch en de hele avond en de volgende ochtend herhaald. De uitzending is ook online te volgen via de website en app van Dtv Den Bosch. 

Door de samenwerking worden krachten gebundeld. De gemeente levert inhoudelijke informatie en de MediaMannen hun journalistieke en programmatische deskundigheid. Dtv Den Bosch zorgt voor de achtergrondreportages en het actuele nieuws en is inhoudelijk eindverantwoordelijk. 

Dtv Den Bosch is te ontvangen op kanaal 40 bij Ziggo en kanaal 1301 bij KPN. Ook bij andere providers is de zender te zien. Die frequenties en een livestream zijn te vinden via www.dtvnieuws.nl 

Dit bericht bekijken op Instagram

Vanaf aanstaande maandag maken DTV Den Bosch, de MediaMannen in samenwerking met de gemeente ’s-Hertogenbosch dagelijks een gezamenlijk informatief programma rond de coronacrisis. Laatste updates vanuit de gemeente met heldere informatie, aangevuld met reportages over de impact op de samenleving en het overige nieuws van de afgelopen dag. Het programma zal in elk geval tot begin april te zien zijn. Tot die tijd vervalt de reguliere nieuwsuitzending van Dtv Den Bosch. Het programma wordt opgenomen in de studio van de MediaMannen en door Theo Verbruggen gepresenteerd. Het wordt na 19.00 uur uitgezonden op Dtv Den Bosch en de hele avond en de volgende ochtend herhaald. De uitzending is ook online te volgen via de website en app van Dtv Den Bosch. #corona #journalistiek #crisis #nieuws #mediamannen #denbosch

Een bericht gedeeld door Dtv Nieuws (@dtvnieuws) op