De video waarin Nikkie de Jager de winactie bekend maakte YouTube NikkieTutorials

Nikkie de Jager doneert 10.000 dollar aan fan voor operatie

Nikkie de Jager heeft een van haar fans verrast met een enorme prijs. De beautyvlogger uit Uden doneert 10.000 euro aan de Hongaarse Trisha, zodat het transgender-meisje de operaties kan ondergaan waar ze al lang op wachtte.

In een video op haar YouTube-kanaal maakte De Jager eind juni bekend een van haar volgers te willen verrassen in het kader van Pride Month. In de video zei ze 10.000 dollar te willen betalen uit haar eigen portemonnee om het leven van een van haar 'glowbaby's op de een of andere manier te veranderen. "Als je deel bent van de regenboogfamilie en geld nodig hebt voor een operatie of om je huur te betalen, is dit mijn manier om je te helpen." Wat haar volgers vervolgens moesten doen is abonneren op het kanaal en een reactie achterlaten met wat zij met het geld zouden doen.  

De Hongaarse Trisha is vrijdag door de verkozen tot winnaar en via Instagram feliciteert de wereldster haar. Het zou zomaar kunnen zijn dat het niet bij deze ene fan blijft. In haar video zei De Jager namelijk dat het moeilijk is om slechts één iemand te kiezen, "maar wie weet wat ik in de toekomst kan doen".