advertentie Banner SNLR.nl

NikkieTutorials online-presentator Eurovisie Songfestival

NikkieTutorials is toegevoegd aan het presentatieteam van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. De bekende YouTuber uit Uden zal de online verslaggeving verzorgen.

Dat maakt ze maandag op haar eigen Instagram bekend. De Udense is hiermee de vierde grote naam die het Songfestival aan zich weet te binden. Eerder werden Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit al gepresenteerd.

Naast online verslag doen van het Eurovisie Songfestival zal NikkieTutorials ook een YouTube-serie maken met de artiesten en is ze op televisie te zien in de halve finales en finale.

Nikkie de Jager kan haar geluk niet op: "Vanaf het moment dat Duncan Laurence in Tel Aviv won, had ik maar één wens: betrokken zijn bij deze Nederlandse editie van het Eurovisie Songfestival."

Ook Sietse Bakker, producent van het Songfestival, is trots. "Ze is ónze internationale internetster en daar zijn we trots op! Daarnaast is Nikkie een songfestivalfan van het eerste uur en wordt ze door de trouwe songfestivalfans gezien als iemand die niet mag ontbreken tijdens deze editie van het Eurovisie Songfestival."

De halve finales van het Eurovisie Songfestival vinden op 12 en 14 mei plaats, terwijl de finale op 16 mei is. Jeangu Macrooy zal Nederland vertegenwoordigen.