advertentie Banner SNLR.nl

Nog meer afgelastingen wegens corona

Meldingen over evenementen die niet doorgaan in verband met het coronavirus blijven komen. 

Oss

Scouting Ravenstein volgt het advies van Scouting Nederland, wat betekent dat de groepsbijeenkomsten van komende week worden afgelast. Ook de activiteiten rondom NLdoet die de scouting op het programma had staan gaan daarmee niet door.

Toneelvereniging ’t Vlämke laat weten dat de voorstellingen die zij in maart zouden geven in Onder ’t Plag in Demen niet doorgaan. De voorstellingen zullen op een later te bepalen moment worden ingehaald.

De voorstellingen van toneelvereniging EMM in Avanti Lithoijen, gepland voor 20, 21 en 22 maart zijn uitgesteld en zullen in november worden ingehaald.

Het passieconcert van Vocaal Ensemble Oss laat weten dat het Passieconcert van 29 maart is geannuleerd. Het concert wordt waarschijnlijk ingehaald in november, de precieze datum volgt nog. 

De vestiging van Basic Fit aan de Uterpelaan in Oss laat weten dat de live groepslessen daar tot zeker 1 april niet doorgaan. De sportschool zelf blijft dus open, wel worden er maatregelen getroffen.

Muzelinck heeft tot 31 maart alle lessen, cursussen en activiteiten geannuleerd.

 

Den Bosch

Theater aan de Parade heeft in overleg met Najib Amhali besloten zijn shows van 12, 13 en 14 maart te verplaatsen naar juni 2020. Eerst leek het erop dat de voorstellingen door zouden gaan omdat de zaalcapaciteit van het theater onder de gestelde norm lag. Amhali en het theater 'nemen nu gezamenlijk de verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk onnodig sociaal contact te vermijden', valt te lezen op de site van het theater.

De Koninklijke Harmonie van ’s-Hertogenbosch last alle repetities af tot en met in ieder geval dinsdag 17 maart. Leden werden eerder al gevraagd niet te komen als zij last hadden van lichte griepklachten.

Vanwege het opvolgen van de richtlijnen van het RIVM rondom het terugdringen van het Corona virus zal het college van burgemeester en wethouders van Den Bosch deze week geen bestuurlijke representatieve activiteiten uitvoeren.

Uden

De zondagsviering van de Kapelgemeenschap Uden is afgelast. Bezoekers van de zondagsdiensten worden geadviseerd de website van de gemeenschap de komende tijd in de gaten te houden.