Open dag FC Den Bosch verplaatst na kritiek supporters

De open dag van van FC Den Bosch is verplaatst van 24 juli naar 17 augustus. Supporters hadden geklaagd dat de open dag doordeweeks was en midden in de vakantieperiode.

De clubleiding zegt dat de dag van 24 juli gekozen was omdat er met Sparta een aantrekkelijke tegenstander was voor een leuke voetbalwedstrijd. “Alleen, hebben wij ons onvoldoende gerealiseerd dat deze dag voor velen ook een sociaal gebeuren is en dat het om meer gaat dan een leuke pot voetbal” aldus de club.

Veel supporters vrezen ook dat hen op de geplande datum/tijd meer een veredeld kinderfeest te wachten stond, dan een feestelijke dag voor alle supporters. FC Den Bosch zegt nu dat ze de supportersgeluiden ter harte heeft genomen en dat het daarom de open dag verplaatst naar zaterdag 17 augustus. De precieze programma-invulling is nog niet bekend.

De oefenwedstrijd tegen Sparta kan niet meer worden verplaatst. Ook de tijd blijft 17.00 uur. Omdat de wedstrijd nu niet meer is gekoppeld aan de Open Dag, bedraagt de entreeprijs zoals gebruikelijk bij oefenwedstrijden in Stadion De Vliert, 5 euro. 

 

 

advertentie

Lees ook deze artikelen