advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

O.S.S. '20 lijdt in eigen huis tegen OFC gevoelige eerste competitienederlaag

Derdedivisionist O.S.S. '20 is zondag tegen zijn eerste nederlaag aan gelopen. Het thuisduel met OFC eindigde in een 1-3 zege voor de ploeg uit Oostzaan.

De thuisploeg begon op sportpark De Rusheuvel nog voortvarend aan het vierde competitieduel van het seizoen. Al na negen minuten tekende Jos Peltzer de openingstreffer aan. Die 1-0 voorsprong bleef tot en met de rust gehandhaafd.

In de tweede helft draaide OFC de achterstand om tot een voorsprong. Al na tien minuten kopte Niels Springer de gelijkmaker tegen de touwen en in de 64e minuut verzilverde Bilal Amrani een strafschop na hands van Brian Campman. O.S.S. '20 kreeg vervolgens nog wel kansen op de 2-2, maar wist geen doel te treffen. Toen de thuisploeg in de slotfase alles op alles ging spelen kreeg het in de laatste minuut de deksel op de neus. Invaller Joël Donald maakte met de 1-3 aan alle Osse illusies een eind.

Door de nederlaag wordt O.S.S. '20 op de ranglijst voorbij gestreefd door OFC. De ploeg uit Oss bezet na vier wedstrijden de vierde plaats.