O.S.S ’20 heeft moeite met favorietenrol

O.S.S ’20 herhaalt het niveau van vorig jaar nog niet. Toen stonden ze stijf bovenaan en werd er slechts één van de 22 wedstrijden verloren. Dit seizoen staat O.S.S. na zes wedstrijden pas op tien punten.

De eerste drie wedstrijden werden gewonnen: Hoogland (0-1), HSC ’21 (2-0) en HV QUICK (1-3). De twee wedstrijden hierna gingen niet zo goed. Tegen OFC (1-3) en ADO ’20 (4-0) werd de ploeg uit Oss tweemaal hard afgestraft. En op het eigen sportpark hielden O.S.S ’20 en UNA elkaar in evenwicht (3-3). 

Derde divisie gestaakt

Toen dinsdagavond bekend werd dat de amateursport wederom wordt stilgelegd kwam dit hard aan, maar niet zo hard als de vorige keer. Promotie naar de tweede divisie mislopen leek toen onmogelijk. Er stonden nog maar tien wedstrijden op het programma, terwijl O.S.S een voorsprong van 14 punten had afgedwongen.

Bekerwedstrijd uitgesteld

De wedstrijd in de KNVB beker tegen Katwijk zou oorspronkelijk plaatsvinden op 28 oktober. Eerder deze week werd bekend dat de wedstrijd is verplaatst naar begin december. O.S.S. hoopte voor deze wedstrijd tóch nog het veld op te mogen. In dit toernooi doen voornamelijk profclubs mee en zij mogen wel blijven voetballen. Mocht het zo zijn dat de amateurvereniging in december nog steeds niet kunnen deelnemen aan dit toernooi, dan worden zij uitgesloten van deelname.