Jeroen Engelen

O.S.S. '20 verslaat tweededivisionist GVVV in oefenduel

In de voorbereiding op het seizoen in de derde divisie heeft voetbalclub O.S.S. '20 gewonnen van GVVV. De ploeg uit Veenendaal speelt één niveau hoger. Het was een gelijk opgaand duel, tot Rob van Sonsbeek in de tweede helft de beslissende 2-3 scoorde voor de Ossenaren.

De oefenwedstrijd tussen O.S.S. '20 en GVVV is inmiddels uitgegroeid tot traditie. Op sportpark Panhuis maakte Jos Peltzer in de zevende minuut de eerste treffer voor de bezoekers uit Oss, met een lage schuiver. De ploeg van trainer Bertran Kreekels kwam goed voor de dag in de eerste minuten. Al in minuut 21 tekende Joep van der Velden voor de 0-2.

Daarna werd het even spannend. Joshua Patrick van GVVV sprong in de 27e minuut hoog genoeg om een doeltrap te verlengen, waarmee hij Jordi Bitter alleen voor het doel zette. De spits rondde de 1-2 af. Vlak voor rust maakte Mats Grotenbreg de 2-2. Na enkele aanvallen in de tweede helft van GVVV, trok O.S.S. '20 aan het langste eind. Rob van Sonsbeek werkte een voorzet tegen de touwen.

De volgende oefenwedstrijd van O.S.S. '20 is zaterdagmiddag thuis tegen OJC Rosmalen. 

Foto's: Jeroen Engelen