Oss heeft er 19 duurzame ondernemers bij

Tijdens het evenement van de Kracht van de Duurzame Ontwikkeling in Oss hebben 19 bedrijven een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) certificaat gekregen.

4 bedrijven kregen de titel sociale ondernemer met het bijbehorende PSO certificaat. Het evenement in het kader van de week van de Duurzaamheid vond op maandag 7 oktober plaats in de loods van Bouwbedrijf Wagemakers, georganiseerd door De Kracht van New Business Oss. De Kracht van New Business Oss heeft als doel de werkgelegenheid in de gemeente een boost te geven.

Anniek Mauser, directeur Duurzaamheid Unilever Benelux, gaf de 65 aanwezigen een presentatie over duurzaamheid. Na de uitreiking van de certificaten werden de panelleden Karin Wagemakers, Jorgs Zwaans en Pascal van Mun geïnterviewd. Het gesprek ging over waarom zij hebben deelgenomen aan het MVO traject en wat het hen gebracht heeft.

Het doel van de Kracht van New Business is om 100 bedrijven MVO en/of PSO proof te maken. In de week van de Duurzaamheid (5 tot en met 11 oktober) is door de gemeente Oss een weekprogramma met activiteiten samengesteld.

advertentie <p>Banner Trined 0719</p>

Lees ook deze artikelen