advertentie Banner SNLR.nl

Oss richt centraal loket in voor ondernemersvragen

Ondernemers uit Oss die in de knel komen door de coronacrisis kunnen zich met vragen melden bij het nieuwe Corona Team Economie.

De gemeente wil inzicht krijgen in de knelpunten en weten welke hulpvragen er zijn bij lokale bedrijven. Dinsdag maakte het kabinet bekend met een groot steunpakket te komen voor alle ondernemers in Nederland. Vooruitlopend daarop bundelt en analyseert Oss de lokale signalen en brengt die vervolgens onder de aandacht bij de provincie Noord-Brabant, het rijk en werkgeversorganisaties zoals VNO-NVW.

"We kunnen de gevolgen van het coronavirus helaas niet oplossen voor onze bedrijven, maar we onderzoeken wel wat binnen onze mogelijkheden ligt om de gevolgen te verzachten", luidt de tekst in de brief van woensdagmiddag 18 maart, bestemd voor raadsleden en ondernemers. 

Het nieuwe Corona Team Economie is digitaal te bereiken via ondernemerszaken@oss.nl. CTE bestaat uit Natasja van Asten-Bloem, Cindy Hagenstein en Nursabah Zivali. Wethouder Frank den Brok zal iedere week een overzicht geven aan de gemeenteraad van de meest voorkomende problemen.