advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

O.S.S.'20 blameert zichzelf op bezoek bij ADO'20

O.S.S.'20 is zondagmiddag met beide benen op de grond gezet. De titelfavoriet won de eerste drie duels in de Derde Divisie, maar na de nederlaag tegen OFC vorige week ging het op bezoek bij ADO'20 weer mis: 4-0.

De ploeg uit Heemskerk nam in de 18e minuut de leiding door een doelpunt van Meraj Allahdad. Nog maar net bekomen van de openingstreffer, kregen de Ossenaren de 2-0 van Willem Tesselaar om de oren. O.S.S.'20 was daarna wakker en zocht wat vaker de aanval, maar steeds vonden de Ossenaren doelman Björn Haggerty (ex TOP Oss) op hun weg.

De tweede helft was dertien minuten uit toen Tesselaar voor de 3-0 tekende. Hij schoot raak uit een strafschop, waardoor O.S.S.'20 met nog een half uur te gaan voor een onmogelijke opgave kwamen te staan. ADO'20 vond het nog niet genoeg en dat gold met name voor Tesselaar. Nog geen tien minuten na zijn tweede schoot de spits de 4-0 binnen en completeerde hij zijn hattrick.

Duur verlies

Door de nederlaag verliest O.S.S.'20 voorlopig de aansluiting met de topploegen in de Derde Divisie Zondag. Tijd om uit te huilen is er niet: woensdag wacht de Koninklijke HFC in de tweede voorronde van het KNVB Bekertoernooi.

Startopstelling O.S.S.'20: Van der Leest (k), Van de Rande, Eltink, Engelen, Zonnenberg, Campman, Pijnenburg, Peltzer, Calor, Van Ginkel en Waterink.