advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

O.S.S’20 en UNA houden elkaar in evenwicht

Derde divisionist O.S.S.’20 heeft zondag op het laatste moment een punt veilig gesteld tegen UNA. Op Sportpark de Rusheuvel werkte O.S.S. '20 een 3-1 achterstand weg.

Het ging al snel mis voor de thuisploeg. In de derde minuut scoorde UNA vanuit een corner. In de elfde minuut scoorden ze weer, dit keer met een afstandsschot (0-2). UNA nam het initiatief en was duidelijk de bovenliggende partij. Toch deed O.S.S iets terug. Julian Calor schoot raak toen een vrije trap door UNA slecht werd weggewerkt (1-2). Na deze goal kreeg O.S.S het vertrouwen terug en creëerde meer kansen dan de tegenstander. Invaller Brain Campman was twee maal dicht bij de gelijkmaker, maar wist niet te scoren.

UNA kwam na rust sterk uit de kleedkamer. In minuut 49 dwong het een strafschop af. Die ging erin (1-3). De bezoekers bleven na dit doelpunt de betere partij en de verdediging van O.S.S had het lastig. Toch kreeg O.S.S. '20 uit het niets ook een penalty. Tim Waterink bracht O.S.S. zodoende terug in de wedstrijd. Bram Eltink zag zijn vrije trap nog tegen de lat gaan, maar in minuut 89 was het dan wel raak. Op aangeven van Tony de Groot schoot Joep van der Velden de bal tegen de touwen (3-3). O.S.S bleef aandringen, maar het winnende doelpunt kwam er niet.

O.S.S’20 speelt de volgende wedstrijd op 18 oktober. De Ossenaren reizen dan af naar V.V Dongen.