OJC Rosmalen

O.S.S.'20 laat geen spaan heel van OJC Rosmalen

Voetbalclub O.S.S.'20 heeft een week voor de competitiestart in de derde divisie uitgehaald in een oefenduel tegen OJC Rosmalen: 7-0.

Het publiek moest een omweg maken om de wedstrijd te kunnen bezoeken. Vanwege de kermis op de Rusheuvel was de hoofdingang van het complex van O.S.S.'20 niet toegankelijk.

OJC komt uit in de hoofdklasse, een niveau lager. Het krachtverschil was vanaf het begin te merken. Het eerste doelpunt viel in de zevende minuut, via Daan de Bruin. Rob van Sonsbeek maakte er in de twaalfde minuut al 2-0 van en was ook verantwoordelijk voor de 3-0 in de 23e minuut. Vlak voor rust bracht Bram Eltink de stand halverwege op 4-0.

Na de pauze ging O.S.S. vrolijk verder waar het gebleven was. Joep van der Velden wist twee treffers te scoren. Clubicoon Tony de Groot maakte de zevende en laatste in de 74e minuut.

Volgende week zondag, 22 augustus, begint de competitie voor O.S.S. '20 met een uitwedstrijd bij Blauw Geel in Veghel. OJC heeft nog wat meer tijd tot de start van de competitie op zondag 5 september tegen Silvolde.