advertentie Banner SNLR.nl

Jeroen Engelen

OSS’20 pakt voor de zevende keer op rij periodetitel

De voetballers van OSS’20 hebben zondag na een 1-4 winst tegen FC Lienden de periodetitel binnen gesleept. Dat is de zevende keer op rij.

Al in de zevende minuut scoort Tom Pijnenburg na een samenspel met Tony de Groot en Jos Peltzer. Na een klein half uur waarin er één gele kaart valt aan de Osse kant, verlaat Joep Engelen het veld vanwege een blessure. Hij moet voor behandeling naar het ziekenhuis. Max Verkuijl komt voor hem in het veld.

Vlak hierna valt het tweede doelpunt, dit keer door Peltzer. In de tweede helft passeert Peltzer de doelman van FC Lienden nog een keer en De Groot maakt de 0-4 na een pass over de grond van Brian Campman. OSS’20 vangt nog twee gele kaarten en houdt een doelpunt van de tegenpartij niet tegen. Maar met dan nog een kleine tien minuten te gaan weten de Ossenaren dat de winst – en daarmee de periodetitel – binnen is.

Foto's: Jeroen Engelen. Tekst gaat verder onder de foto's. 

Met 36 doelpunten voor en 14 tegen staat de Osse club ruim bovenaan op de ranglijst. Volgende week speelt OSS'20 de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen USV Hercules uit Utrecht.