Osse automobilist weer in de fout, rijdt onder invloed van drugs

Een Osse automobilist is woensdag aangehouden, nadat hij onder invloed van drugs reed. Eerder deze maand werd hij gepakt voor het veroorzaken van een verkeersongeval.

Agenten vonden in de auto verschillende soorten drugs, die ze vervolgens in beslag namen. De agenten hadden al het vermoeden dat de bestuurder onder invloed van harddrugs reed. Bij de aanhouding klapperde de kaken van de 27-jarige man, ook stonden zijn pupillen wijd open.

De verdachte raakte in paniek door de aanhouding en vluchtte. Na een korte achtervolging werd hij aangehouden. Eenmaal op het bureau weigerde hij mee te werken aan een bloedproef, hierna werd meteen zijn rijbewijs werd ingenomen.

Eerder ongeluk
Begin deze maand werd de verdachte ook al aangehouden omdat hij een verkeersongeval veroorzaakte. Vermoed wordt dat de verdachte toen ook onder invloed van harddrugs was. Verdachte maakte toen een slachtoffer en lied deze gewond achter. Hierna werd de verdachte thuis aangehouden. In afwachting van de uitkomst van het bloedonderzoek kreeg de verdachte zijn rijbewijs (tijdelijk) terug.

advertentie

Lees ook deze artikelen