Osse ex-restauranthoudster Yvonne den Biggelaar plotseling overleden

Yvonne den Biggelaar, in Oss vooral bekend van restaurant Da Tommaso, is op 50-jarige leeftijd plotseling overleden. Dat heeft op social media voor veel geschokte reacties gezorgd.

Den Biggelaar startte in 2014 met haar man een delicatessenzaak in ’t Gengske. Twee jaar later werd de overstap gemaakt naar een pand in de Peperstraat waar Da Tommaso ook een echt restaurant werd. In 2019 hield het echtpaar er mee op. Thomas den Biggelaar ging weer werken in de jachtenbouw en Yvonne kreeg een baan bij Movianto.

Centrummanager Jack van Lieshout reageert verslagen op het overlijden van Yvonne den Biggelaar die ook een persoonlijke vriendin was: “Het is eigenlijk niet te bevatten, zo jong nog en dan ook zo onverwacht.” Italië en koken waren volgens Van Lieshout de echte passies van het echtpaar, dat daar dus in een paar jaar tijd een goede naam mee opbouwde in het Osse centrum.

Yvonne den Biggelaar was verder ook erg actief voor het festival Muze Misse. Daar is de klap van haar overlijden dan ook hard aangekomen, zo staat te lezen op de Facebookpagina: “We missen je nu al. Yvonne den Biggelaar was jarenlang steun en toeverlaat achter de schermen van Muze Misse. Met haar stralende lach zorgde ze dat niemand iets tekort kwam. Boven alles was Yvonne een dierbare vriend, we kunnen nog moeilijk geloven dat ze er plotseling niet meer is. Wij wensen haar echtgenoot Thomas, hun kinderen Cas en Eefje en iedereen die Yvonne liefhad, heel veel sterkte met dit verlies.”