Oud-trainer UDI '19 terug op oude stek met oefeninterland

Stefan Hoogsteder, de oud-trainer van UDI 19, komt weer even terug op het veld van zijn oude club. Als coach van de Oranjevrouwen onder 23. 

Toen Hoogsteder de aanbieding kreeg om dat vrouwenteam te trainen, vertrok hij bij UDI'19. Maar nu gaat gaat dus weer even langs de lijn staan in het Udense sportpark. De eerstvolgende oefeninterland onder zijn leiding wordt namelijk gespeeld op het veld van UDI '19. Het gaat om de wedstrijd tegen Denemarken, op 6 november. En er volgen meer wedstrijden.     

Tekst gaat verder onder de video.

Samenwerkingsverband 
De KNVB heeft met 8 amateurverenigingen een samenwerkingsverband gesloten voor de organisatie van jeugdinterlands op Nederlandse bodem. Dat betekent dat de nationale jeugdelftallen van de KNVB dit seizoen hun kwalificatie- en oefeninterlands zullen spelen op de complexen van deze clubs.

Naast UDI'19 gaat het om Achilles 1894, de Harkemase Boys, Quick'20, FC 's-Gravenzande, ARC, Quick Boys, en sv Venray. Deze amateurverenigingen zijn dit seizoen gastheer van alle thuisinterlands van de nationale jeugdelftallen.

advertentie <p>Banner Trined 0719</p>

Lees ook deze artikelen