advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Overnachten naast Hemelrijk, vanaf deze zomer kan het 9 weken lang

Pal naast recreatiepark Hemelrijk in Volkel is er vanaf juli ‘pop-up camping Hemels’ te vinden. Het project is een initiatief van vier Erpse ondernemers uit de evenementensector.

Ruben van Goor, mede-eigenaar van de camping, vertelt: “Aangezien wij grote affiniteit hebben met de evenementensector en nog altijd zonder werk zitten, moeten we het ergens anders zoeken. Binnenlands kamperen is op dit moment ‘booming’, wat deze camping een uitstekende oplossing maakt.”

Camping gegoten in de vorm van een festival

“Het idee is om dit jaar de camping éénmalig op te bouwen en negen weken lang als ‘full service luxe camping’ neer te zetten”, geeft Van Goor aan. De camping wil een brede vorm van entertainment aanbieden. “Er komt een beach bar aan het water, een animatieteam voor kinderen die allerlei activiteiten organiseert en nog veel meer."

Vaker organiseren

De camping biedt in totaal tachtig plaatsen aan. Vijftig zijn besteed aan kant en klare tenten, de overige dertig zijn voor kampeerders met eigen materieel. Vanaf 5 juli gaat de camping open tot en met 9 september. De vier hopen om in toekomstige zomers de camping opnieuw op te bouwen en te openen voor een bepaalde tijd.