Inbrekers slaan opnieuw toe bij parfumerie in Heesch: 'flinke bende gemaakt'

Bij parfumerie Pour Vous Van der Doelen aan 't Dorp in Heesch is in de nacht van maandag op dinsdag een inbraak gepleegd. Daarbij zouden drie mannen met bivakmutsen betrokken zijn geweest.

De politie werd rond half 3 vannacht gewaarschuwd door een buurtbewoner, die een hoop herrie hoorde. Ook was het inbraakalarm geactiveerd. Het raam van de voordeur is ingeslagen met bakstenen en de daders zijn vervolgens naar binnen gegaan. Daar hebben ze een flinke bende gemaakt en een hoeveelheid parfum buitgemaakt.

Signalement  

In een Burgernet bericht verspreidde de politie het signalement van de verdachten. Eén inbreker zou een grijs Adidas joggingpak hebben gedragen, de twee andere verdachten droegen zwarte trainingsbroeken met een rode en een gele streep. De inbreker met de geel gestreepte broek zou verder een hoodie hebben aan gehad. Na de inbraak zouden ze in een donkere Audi op de vlucht zijn geslagen. Het onderzoek naar de inbraak is in volle gang, maar volgens de politie vooralsnog zonder resultaat. Mensen met tips of camerabeelden kunnen  zich melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Het is niet de eerste keer dat de winkel het doelwit is van criminelen. Ruim twee jaar geleden maakten ramkrakers op 26 april 2019 voor duizenden euro's aan dure parfums buit en lieten een enorme ravage achter.