Politie onderzoekt dood Ossenaar (25)

De politie is bezig met een onderzoek naar de dood van een 25-jarige man uit Oss en de onwelwording van een andere Ossenaar. Het gaat om een vader en zoon.

De politie heeft het nieuws over het onderzoek woensdagochtend bekendgemaakt. 

De 25-jarige man was maandag in zijn woning in Oss onwel geworden en overleed 's avonds in het ziekenhuis. Het gaat volgens de politie om een 'niet-natuurlijke dood'. Het is nog onduidelijk wat de doodsoorzaak is.  Een 50-jarige Ossenaar, de vader van de overledene, is dinsdag opgenomen in het ziekenhuis nadat hij onwel was geworden. De man is niet in levensgevaar.

De politie onderzoekt of beide zaken met elkaar verband houden. Dinsdagmiddag werd daarom het onderzoek opgeschaald om de hulpverlening goed op elkaar af te stemmen. Enkele uren later heeft de politie het onderzoek weer verder overgenomen.

Door de politie is op drie locaties in Oss doorzoekingen gehouden. Onder meer in twee woningen die in verband gebracht konden worden met de twee slachtoffers. In verband met het lopende onderzoek is de politie voorzichtig met het verstrekken van verdere informatie.

advertentie

Lees ook deze artikelen