Politie ontvangt drie tips over overval op tankstation in Berghem

Er zijn bij de politie drie tips binnengekomen die te maken hebben met de overval op een tankstation van Shell in Berghem, in januari 2020.

De politie heeft die tips ontvangen nadat er vorige week maandag aandacht aan de zaak werd besteed in het programma Bureau Brabant. Er zijn beelden getoond van de drie daders die de overval plegen.

Op donderdag 16 januari 2020 werd rond 20.00 uur het tankstation van Shell aan de Burgemeester van Erpstraat overvallen. Volgens de politie is het duidelijk dat de daders drie jonge mannen zijn, die zeer waarschijnlijk uit de buurt komen.

Bij de overval bedreigden ze een baliemedewerkster met messen. De daders gingen er vandoor nadat ze geld uit de kassa hadden gehaald. De medewerkster raakte kort na de overval onwel en heeft nog steeds last van het incident.

Nistelrode

Tijdens dezelfde uitzending van Bureau Brabant werden er ook beelden vertoond van een man die in Nistelrode een oudere vrouw van haar pinpas berooft, tijdens het pinnen. Aangezien hij de pincode al had gezien, kon hij daarna de rekening van de vrouw leeghalen.

De dader is nog niet herkend en de politie vraagt dan ook om extra tips.