Politie pakt 21-jarige Ossenaar op voor steekincident

Een 21-jarige Ossenaar is maandagochtend door de politie opgepakt in zijn woning voor het steekincident afgelopen zaterdag in Heeswijk-Dinther waarbij een 43-jarige man verwondingen opliep in zijn nek. 

Naast het steekincident wordt de man uit Oss ervan verdacht brand te willen stichten op industrieterrein het Retsel in Heeswijk-Dinther. 

Het incident gebeurde afgelopen zaterdagnacht na 01:30 uur op de Morgenstond in Heeswijk-Dinther. Aanvankelijk vermoedde de politie dat een verkeersruzie aanleiding was voor het steken, maar later bleek dat het ging om een brandstichter en de zoon van de eigenaar van het pand. Het slachtoffer zag op bewakingsbeelden dat iemand rond het bedrijfspand van zijn vader scharrelde en is daar vervolgens meteen naartoe gereden. Daar heeft de man uit Schijndel de Ossenaar geconfronteerd, die hij vermoedelijk klem reed. Er ontstond een handgemeen, waarbij het slachtoffer werd gestoken. Daarna ging de verdachte er vandoor. Het 43-jarige slachtoffer werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De politie startte een onderzoek dat de recherche leidde naar de 21-jarige man uit Oss. De verdachte zit momenteel nog vast voor verder onderzoek.

advertentie

Lees ook deze artikelen