Politie zoekt dader 'karatetrap' carnaval

De politie in Den Bosch zoekt een jongeman die met carnaval een vrouw van haar fiets trapte. Ze raakte gewond door de aanval.

Het voorval vond plaats op 5 maart 2019 omstreeks 02.00 uur. Op de St. Josephstraat ter hoogte van de bocht bij café de Unie bracht de jongen met een karatetrap de vrouw ten val. Daarna loopt hij weg in de richting van de Torenstraat samen met zijn vrienden. Op bewakingsbeelden is te zien dat er één meisje naar hem toe komt en het duidelijk niet eens is met wat hij gedaan heeft. Het slachtoffer bleef achter op de grond, gelukkig waren er omstanders die de vrouw overeind hielpen. De groep waar deze jongen zich in bevond bestond zowel uit jongens als meisjes in de leeftijd van ongeveer 20 tot 25 jaar.

Gezien de ernst van dit feit en dat de jongen zich niet heeft bekommerd om het slachtoffer wil de politie weten wie deze jongen is. De bedoeling is om de beelden binnenkort te laten zien bij het tv-programma Bureau Brabant, maar de politie is nu al op zoek naar meer informatie en getuigen.

advertentie

Lees ook deze artikelen