Politie zoekt drie jongens voor gewelddadige beroving in Oss

De politie is op zoek naar drie jongens die verantwoordelijk zijn voor een gewelddadige beroving op de Nieuwe Hescheweg in de nacht van vrijdag op zaterdag. Een 16-jarige jongen uit Nistelrode werd daarvan het slachtoffer.

De jongen fietste rond 01.15 uur met twee meisjes over de Nieuwe Hescheweg in de richting van Heesch. Ze werden verschillende keren voorbijgereden door een scooter met daarop drie jongens, en daarbij werd er al een paar keer tikken uitgedeeld met een stok.

Zo’n 50 meter voor de rotonde stopte de scooter en werden de fietsers tegengehouden. De jongen uit Nistelrode werd door de drie verdachten aangevallen en kreeg flinke klappen te verduren. Ook werd zijn telefoon gestolen. De drie jongens reden daarna weg in de richting van Oss. Het slachtoffer hield er een pijnlijke knie en elleboog aan over. De twee meisjes werden met rust gelaten.

De daders zijn tussen de 15 en 18 jaar oud en droegen mogelijk trainingspakken. Ze reden op een mogelijk wat oudere scooter. Opvallend is volgens de politie dat ze met z’n drieën op één scooter reden. Mensen die tips hebben over de daders worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844, 0800-6070 (tiplijn ) of 0800-7000 (anoniem).