Vermiste man uit Den Bosch is gevonden

“Wie heeft Leon gezien? Hij wordt gemist”, zo luidde de oproep van politie Den Bosch op sociale media. Inmiddels is de man in goede gezondheid aangetroffen.

Sinds zaterdag 8 mei, omstreeks 11.30 uur, is Bosschenaar Leon vermist. Volgens de politie is de man lopend vertrokken van zijn woonadres in Den Bosch, in onbekende richting. De laatste locatie verwijst naar omgeving van de Maasboulevard in Maaspoort. “Hij is door een getuige gezien zonder jas, wat opvallend is voor dit weer.”
                                                                                                                                                     
Het signalement van Leon: Hij is tussen de 1.80 en 1.85 cm lang, blank, normaal postuur, grijs kort haar en hij draagt een bril. Op het moment van de vermissing droeg Leon een wit/jeanskleurige blouse, zwarte jeans en bruine hoge schoenen. Mogelijk draagt hij een rode Ferrari rugzak bij zich.

De man is in het bezit van contant geld, het is dus mogelijk dat hij zichzelf verplaatst door middel van een taxi of openbaar vervoer of dat hij heeft ingecheckt in een hotel. De politie vraagt getuigen zich te melden bij de politie via 0900-8844.