advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Positief gevoel bij TOP Oss ondanks nederlaag

''Ik vind het altijd heel moeilijk om een goed gevoel over te houden als je geen resultaat haalt, toch heb ik dat'', sprak TOP Oss-trainer Klaas Wels na afloop van de verloren wedstrijd tegen de Graafschap.

Hij zag dat zijn ploeg over de gehele wedstrijd gezien niet veel onder deed voor de titelfavoriet. Spits Ralf Seuntjens, volgens Wels een van de betere spelers van de competitie, zorgde voor de 0-1. Drie minuten voor het einde zorgde Danny Verbeek voor de 0-2 en maakte daarmee een einde aan de Osse hoop. ‘’We kunnen voortborduren op de eerste helft en deels op de tweede helft'', weet TOP-spits Dennis van der Heijden.

Rentree Kaak

Door afwezigheid van aanvoerder Rick Stuy van den Herik droeg middenvelder Lion Kaak de aanvoerdersband tegen De Graafschap. De oud-speler van de club uit Doetinchem keerde na twee duels terug in de basis elf. Ook Kaak kon tevreden terugkijken op de wedstrijd van afgelopen vrijdag. ''We zijn met een proces bezig waar ik wel van kan genieten. Ondanks de moeilijkheden hebben we het De Graafschap erg moeilijk weten te maken.''

Door de nederlaag komt de ongeslagen serie van drie wedstrijden ten einde voor de ploeg van Klaas Wels. Na negen speelrondes hebben de Ossenaren acht punten verzameld. Dinsdag 11 november speelt TOP Oss een uitwedstrijd tegen Excelsior.