Prikpost in Gezondheidscentrum Maaspoort sluit de deuren

De prikpost van het Jeroen Bosch Ziekenhuis die aanvankelijk in het gezondheidscentrum in de Maaspoort was gevestigd, is definitief gesloten.

De dichtstbijzijnde prikpost van het JBZ is daardoor nu te vinden in de sport- en evenementenhal Maaspoort Sport en Events: op ruim anderhalve kilometer afstand van de oorspronkelijke locatie. 

Mensen die door de huisarts in het gezondheidscentrum naar een prikpost worden doorverwezen, moeten daar nu eerst een losse afspraak voor maken. Normaal gesproken konden zij direct na de afspraak bij de huisarts naar de prikpost toe.

Volgens Rob Verhagen, de beheerder van SCC De Schans, lagen de plannen voor de verhuizing er al langer: “Voor de coronacrisis werd er al bekeken hoe het meer gecentraliseerd kon worden. Op de nieuwe locatie kunnen ze ook klanten uit De Groote Wielen beter bedienen”, aldus Verhagen.

Op de Facebookpagina 'Maaspoort Nieuws' wordt verbolgen gereageerd op de verhuizing: ‘Slechte zaak’, ‘ik ben erg teleurgesteld’, valt er in de reacties onder andere te lezen.

De prikpost in de sport- en evenementenhal Maaspoort Sport en Events is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 tot 11:00 uur.