advertentie Banner Trined

Programma Keuken Kampioen Divisie gewijzigd, gevolgen voor duels TOP Oss en FC Den Bosch

Het gewijzigde programma van de Keuken Kampioen Divisie, heeft gevolgen voor een groot aantal wedstrijden van TOP Oss en FC Den Bosch.

Volgens de KNVB is het zeer aannemelijk dat de wedstrijden in de tweede periode zonder of voor beperkt publiek moeten worden gespeeld. Daarom hebben de clubs ervoor gekozen om de wedstrijden te spreiden, zodat deze live gevolgd kunnen worden op Fox Sports.

De aftrap van de wedstrijd tussen Jong FC Utrecht en TOP Oss vindt in het vernieuwde programma plaats op 18:45 uur in plaats van 21:00 uur.
Ook de aftrap van FC Volendam tegen TOP Oss vindt op vrijdag 20 november om 18:45 uur plaats, dat zou aanvankelijk 20:00 uur zijn. Hetzelfde geldt voor TOP Oss-NAC Breda, een week later.

De wedstrijd Jong AZ tegen TOP Oss zou op maandag 7 december worden gespeeld, maar die is nu een dag opgeschoven, de aftrap is om 18:45 uur. Het duel NEC-TOP Oss wordt ook een dag later gespeeld dan aanvankelijk de planning was. Deze wordt nu afgewerkt op zaterdag 19 december om 16:30.

In het nieuwe jaar wordt TOP Oss tegen Jong Ajax niet op maandag 4 januari om 20:00 uur, maar op dinsdag 5 januari om 21:00 uur gespeeld.
Voor Go Ahead Eagles tegen TOP Oss op vrijdag 8 januari geldt dat de aftraptijd van 20:00 uur is verschoven naar 21:00 uur.

FC Den Bosch

In het gewijzigde programma zijn er bij vier wedstrijden van FC Den Bosch veranderingen. Zo vindt Roda JC tegen FC Den Bosch niet plaats op vrijdag 30 oktober, maar op zaterdag 31 oktober.

Ook het uitduel in Deventer tegen Go Ahead Eagles is verplaatst: van zondag 15 november naar maandag 16 november. Daarnaast zullen de thuiswedstrijden tegen Jong Ajax (na wijzigingen, op vrijdag 20 november, 21:00 uur) en NEC Nijmegen (na wijzigingen, op zondag 6 december, 12:15 uur) op een andere dag en tijdstip worden afgetrapt.