advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Programmeur De Pul Uden fietst langs alle Nederlandse poppodia

Programmeur Stefan School van De Pul in Uden fietst in een week tijd langs alle Nederlandse poppodia om aandacht te vragen voor het belang van live-muziek en om geld in te zamelen voor Stichting No Guts No Glory.

60 poppodia hebben zich verenigd voor de fietstocht onder de noemer ‘Close Connection’. De podia zitten vanwege de coronacrisis al het hele jaar in zwaar weer en de actie is bedoeld om nog eens aandacht te vragen voor de schrijnende situatie in de culturele sector. Stichting No Guts No Glory maakt bijzondere belevenissen en wensen mogelijk voor mensen met kanker en hun mantelzorgers. Vaak hebben die ook een muzikaal karakter.

Stefan School is in Uden wel bekend om zijn opvallende acties. Hij skeelert regelmatig op en neer van zijn woonplaats Eindhoven naar zijn werk in Uden en heeft al diverse bergen beklommen. Nu begint hij dus aan een tocht langs 60 poppodia, een tocht van ruim 1500 kilometer. De laatste dag van de tocht, op 31 december, gaat onder meer langs Den Bosch, Oss en Uden.