advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Puck (23) uit Den Bosch: "Opeens moet het dan alleen"

In een fase waarin van alles verandert, zag Puck haar basis wegvallen. Na een jaar is ze weer goed op weg maar ze mist het samenzijn nog steeds. Hoe gaat ze daar mee om in tijden van corona?

“Een jaar geleden ging mijn relatie uit.

Je bent gewend om dingen samen te doen. Je deelt momenten en maakt herinneringen zoals je dat niet kan met een vriend, vriendin of zusje. Opeens moet het dan alleen. Dat was vooral in het begin echt moeilijk.

Koppel

Het gebeurde in een fase waarin er sowieso veel verandert in het leven. Het is heftig als jouw basis dan opeens wegvalt. Gelukkig kon ik terugvallen op mijn familie. Ik had opeens ook meer tijd voor andere dingen. Zo ging ik muziek draaien, meer lezen en ben ik veel gaan sporten.

Het gaat nu beter maar als ik een koppel zie lopen dan denk ik nog steeds “aah shit.” Het is gewoon fijner om niet alleen te zijn.

Corona maakt alles extra lastig. Ik loop flink tegen de eenzaamheid aan. Ook mis ik de zorgeloosheid. Op werk zie je wel mensen maar daarbuiten is vrijwel niets meer. Ik mis de festivals waarop je random mensen in de rij voor de wc aanspreekt.

Focus

Het is even niet anders. Hopelijk wordt de situatie snel weer beter. Een advies voor mensen met liefdesverdriet? Focus op jezelf. Doe dingen die tot dan toe te weinig aandacht kregen doordat je een relatie had. Volg je gevoel.

En als dat niet lukt: gewoon Netflixen met een reep chocola.”

Wie zijn we? Wat drijft ons? Wat houdt ons bezig? Op zoek naar antwoorden gaat Dtv iedere week in gesprek met mensen uit onze regio en brengen we de verhalen #vanhier.