Quiet Den Bosch schenkt pyjama's en badjassen als cadeau voor arme kinderen

Honderdvijftig badjassen en pyjama’s zijn vrijdagmiddag uitgedeeld door Quiet Den Bosch. Dit geschenk is bedoeld voor kinderen die in armoede leven.

De kleding werd niet direct aan de kinderen overhandigd maar aan organisaties en ouders die het later cadeau kunnen doen.

De donatie is mogelijk gemaakt door bijdragen van de Vincentusvereniging, Stichting Driekoningenintocht en een ondernemer. Quiet Den Bosch zet zich in voor mensen die in armoede leven. Doel is om ze af en toe een extraatje te bezorgen, zoals een bezoekje aan de kapper of het theater, iets dat er normaalgesproken financieel niet meer inzit. Dankzij hulp van sponsoren kan Quiet zijn werk doen.

“Een warme pyjama en een zachte badjas is niet direct het eerste waar je aan denkt als je een cadeau voor een kind wilt kopen. Maar als je in armoede leeft, is zo’n luxe product als ondergoed, een pyjama of een badjas het laatste waar je geld aan uitgeeft. Dankzij de opbrengst van het Vierde Geschenk doneert Vincentiusvereniging ‘s-Hertogenbosch ons als blijk van waardering € 2.500 voor de aanschaf van deze producten,” aldus Tessa van Berkel, projectleider Quiet Den Bosch.