Quizliefhebbers kunnen in december weer meedoen aan de 'Ujese Kwis'

De hersenen van menig Udenaar worden eind december weer goed aan het werk gezet, want de Ujese Kwis gaat door. Vorig jaar was het een teleurstelling voor de organisatie toen de hersenkrakende activiteit vanwege corona niet door kon gaan.

Na een spannende periode heeft de organisatie definitief besloten dat de populaire quiz door kan gaan. Teams die mee willen doen, kunnen zich op 17 oktober tussen 16.00 en 18.00 uur aanmelden bij Ons Caffeej op de Markt. "Het was vorig jaar echt een domper toen de Ujese Kwis door corona niet door kon gaan - zeker als je daar al een jaar mee bezig bent geweest, vertelt voorzitter Sandra Tibosch. "Het is ontzettend leuk dat het nu wél door kan gaan en we hebben er zin in."

Wederom is het mogelijk om met grotere teams mee te doen en kunnen deelnemers rekenen op uitdagende vragen en opdrachten. "Teams gaven wel eens aan dat ze niet alle vragen konden beantwoorden. We hebben dus een grote of kleine variant waaraan mensen mee kunnen doen."
Omdat de laatste editie van de Ujese Kwis alweer twee jaar geleden is, past de organisatie dit jaar bovendien het programma aan met actuelere vragen en uitdagingen. Nu kunnen er ook weer meer dan 175 teams meedoen.