advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

De Paloma's

René van Rooij nieuwste lid van Achterhoeks orkest Paloma’s

Ossenaar René van Rooij is sinds kort lid van orkest de Paloma’s, uit de Achterhoek. Hij werd gevraagd, maar moest gewoon op auditie komen. “Ik was voor het eerst van mijn leven weer zenuwachtig, sinds mijn vrachtwagenrijbewijs”.

Van Rooij, ook bekend van Pap en Pudding, stopte in 2019 bij de band WC Experience, na ruim 20 jaar. Toen sloot hij af met de woorden: “Mochten er optredens komen waar straks de nieuwe toetsenist geen tijd heeft, zal ik met liefde en plezier de trekzak weer omhangen voor een invalbeurt.” Dat lijkt dus nu gebeurd te zijn, nu de toetsenist van de Paloma’s vervangen moest worden. “Ik had niet de bedoeling ooit nog in een band te gaan spelen, tenzij ik gevraagd zou worden. Nou, vijf weken geleden werd ik gevraagd. En ik moest gewoon op auditie komen. Ik was voor het eerst van m’n leven weer zenuwachtig, sinds mijn vrachtwagenrijbewijs!”, lacht Van Rooij.

Dat er nu geen optredens zijn, en geen evenementen georganiseerd kunnen worden, houdt de Ossenaar niet tegen. “Ik hoefde er geen moment over te twijfelen toen ze me belden. Natuurlijk hoop ik dat we binnenkort weer echt mogen optreden, maar ik heb er ook in deze tijd gewoon heel veel zin in, om weer aan de slag te gaan!”