Reünie voor Vladimir Ciric met oud-spelers FC Den Bosch

Voetbalclub OSC’45 verrast oud-trainer Vladimir Ciric (78) zaterdagmiddag met een reünie met (oud-)spelers en leden van de clubs waar Ciric werkte.

‘Vladi’, speelde in de jaren 70 bij FC Den Bosch en was na zijn carrière bij diverse voetbalclubs uit de regio hoofdtrainer. Zo trainde hij Roda Boys, Den Dungen, Rhode, Wilhelmina, OJC Rosmalen, FC Den Bosch en OSC’45. Afgevaardigden van die clubs sluiten zaterdag aan bij de reünie. Ook voormalige FC Den Bosch-spelers Jan van Grinsven en Wim van de Horst komen langs.

Eerbetoon
Het idee voor de reünie komt van Hans Roovers en voormalig spits van OJC Toon van Uden. Roovers: “Het is een eerbetoon voor Vladi. Hij heeft bij veel Bossche clubs gewerkt en was belangrijk voor OSC’45.” Van Uden over Ciric: “Hij was one of a kind in het trainersgilde.”

Ciric maakte als hoofdtrainer van OSC’45 tussen 1978 en 1981 en van 1978 tot en met 1990 de gloriejaren van de Orthense club mee.

De reünie start om 15.00 uur. Eerder op de dag worden er onderlinge wedstrijdjes gespeeld door zowel jeugd als senioren.

Foto: Vladimir Ciric (liggend) in actie tegen Johan Cruijff/073voetbal.

advertentie

Lees ook deze artikelen