advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

RKSV Volkel wacht nog altijd op vernieuwde kleedlokalen

Voetbalvereniging RKSV Volkel had in 2020 de kleedlokalen willen vernieuwen, maar door corona kwamen de plannen stil te liggen. Nog steeds is niet duidelijk wanneer de kleedlokalen aangepakt worden. “Het staat nu on hold.”

De gemeente Uden helpt de Volkelse club met subsidie, maar volgens voorzitter Dirk Verwijst is die steun niet toereikend. “Er is een kloof van anderhalve ton”, zegt hij. De subsidie van de gemeente dient voor de renovatie van de kleedlokalen, terwijl de Volkelse vereniging liever een grotere aanpak ziet. “We willen investeren in duurzaamheid. Laten we het meteen goed doen.”

Behalve de acht kleedlokalen wil de club een groter deel van het clubhuis een boost geven. “We willen de boel wat ruimer opzetten, het dak wat omhoog voor zonnepanelen en ook de algemene ruimte. Het vraagt allemaal wat meer”, vertelt Verwijst.

Sleutelen aan plannen

De club had gehoopt om vorig jaar eerst de kleedlokalen te vernieuwen alvorens de rest van het clubhuis aan de orde komt, maar nu wordt bij de Volkelse vereniging wat gesleuteld aan de plannen. “Nu willen we eerst de financiën en de plannen rond krijgen”, aldus de voorzitter.

Wanneer bij de voetbalvereniging gestart wordt aan de vernieuwing van de kleedlokalen is niet bekend. “Binnenkort ga ik in gesprek met de gemeente”, besluit Verwijst.