Meerdere schoten gelost bij schietpartij in de Torenstraat

Bij een schietpartij zaterdagnacht in de Torenstraat is meerdere keren geschoten. Een 19-jarige man raakte daarbij lichtgewond.

Rond 1.30 uur zou er een conflict zijn ontstaan tussen een aantal mensen op straat vlakbij de Parade waarbij ook het 19-jarige slachtoffer betrokken was. Het is nog onduidelijk wat daarvoor precies de aanleiding was. Eén van de betrokken mannen trok vervolgens een vuurwapen en loste een schot. Daarbij raakte het 19-jarige slachtoffer gewond aan zijn arm.

Vervolgens vond een korte achtervolging plaats tussen slachtoffer en schutter, waarbij nog enkele malen geschoten is. Daarbij werd niemand geraakt. Op de Torenstraat staakte het slachtoffer de achtervolging en werd de politie gebeld.

Onderzoek
Het slachtoffer is daarop naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling aan zijn arm. De Torenstraat en een deel van de Parade werden afgesloten voor technisch onderzoek.

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen. Het incident gebeurde in een druk uitgaansgebied en volgens de politie is de kans is dus groot dat er meer mensen zijn die er iets van hebben meegekregen.  Ook is  de politie geïnteresseerd in de periode in de aanloop naar het incident. 

advertentie <p>Banner Trined 0719</p>

Lees ook deze artikelen